Fasola cięta – konserwowa bez zalewy

Ile kalorii ma Fasola cięta – konserwowa bez zalewy ?

– 16 kcal / 100 gram

Wartość energetyczna w 100 gramach produktu wynosi 16 kcal czyli 16000 kalorii.
W przybliżeniu jest to 67 kJ (kilodżuli) czyli 66989 J (dżuli).

Fasola cięta – konserwowa bez zalewy wartości i składniki odżywcze w 100 gramach:

Zawartość wody wynosi 48,8 gram.
Zawartość białka wynosi 10,2 gram (białko zwierzęce stanowi: 10,2 gram, białko roślinne: 0 gram.)
Tłuszczu znajduje się 37,1 gram. Węglowodany ogółem stanowią 2,4 gram.

Fasola cięta – konserwowa bez zalewy Witaminy (µg, mcg – 1 mikrogram) – Jakie witaminy zawiera Fasola cięta – konserwowa bez zalewy ?

– Retonol: 333 mcg;
– Beta-Karoten: 174 mcg;
– Witamina D: 0,37 mcg;
– Witamina E: 1,14 mcg;
– Tiamina: 0,017 mcg;
– Ryboflawina: 0,25 mcg;
– Niacyna: 0,11 mcg;
– Witamina B6: 0,05 mcg;
– Foliany: 13,9 mcg;
– Witaminy B12: 0,39 mcg;
– Witamina C: 0 mcg;

Kwasy tłuszczowe nasycone – Fasola cięta – konserwowa bez zalewy25,17 gram.
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone – Fasola cięta – konserwowa bez zalewy9,44 gram.
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone – Fasola cięta – konserwowa bez zalewy0,65 gram.
Zawartość cholesterolu: 113 miligram.

Fasola cięta – konserwowa bez zalewy właściwości :

Ile waży Fasola cięta – konserwowa bez zalewy ?
– a czy wiesz do czego służy waga kuchenna ?
Fasola cięta – konserwowa bez zalewy ile to kalorii ?
– patrz wyżej =)
Fasola cięta – konserwowa bez zalewy uczulenie i alergia:
Może wywoływać alergię.
Fasola cięta – konserwowa bez zalewy przepisy i dieta:
Przepisy na dania z Fasola cięta – konserwowa bez zalewy oraz dział dieta są w trakcie uzupełniania.
Fasola cięta – konserwowa bez zalewy skład:
Informacje w trakcie uzupełniania.

Tagi:

Fasola cięta – konserwowa bez zalewy kalorie, Fasola cięta – konserwowa bez zalewy kcal, tabele kalorii, tabele kaloryczne, tabele wartości odżywczych, tabela spalania kalorii, tabela kaloryczna produktow spozywczych, tabela kalorii w produktach

Źródło: Fasola cięta – konserwowa bez zalewy Wikipedia.