Filety z dorsza smażone – panierowane

Ile kalorii ma Filety z dorsza smażone – panierowane ?

– 273 kcal / 100 gram

Wartość energetyczna w 100 gramach produktu wynosi 273 kcal czyli 273000 kalorii.
W przybliżeniu jest to 1143 kJ (kilodżuli) czyli 1142996 J (dżuli).

Filety z dorsza smażone – panierowane wartości i składniki odżywcze w 100 gramach:

Zawartość wody wynosi 41,5 gram.
Zawartość białka wynosi 26,1 gram (białko zwierzęce stanowi: 26,1 gram, białko roślinne: 0 gram.)
Tłuszczu znajduje się 27,9 gram. Węglowodany ogółem stanowią 0,1 gram.

Filety z dorsza smażone – panierowane Witaminy (µg, mcg – 1 mikrogram) – Jakie witaminy zawiera Filety z dorsza smażone – panierowane ?

– Retonol: 306 mcg;
– Beta-Karoten: 262 mcg;
– Witamina D: 0,59 mcg;
– Witamina E: 0,45 mcg;
– Tiamina: 0,022 mcg;
– Ryboflawina: 0,36 mcg;
– Niacyna: 0,06 mcg;
– Witamina B6: 0,03 mcg;
– Foliany: 30 mcg;
– Witaminy B12: 2 mcg;
– Witamina C: 0 mcg;

Kwasy tłuszczowe nasycone – Filety z dorsza smażone – panierowane16,66 gram.
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone – Filety z dorsza smażone – panierowane8,87 gram.
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone – Filety z dorsza smażone – panierowane0,76 gram.
Zawartość cholesterolu: 84 miligram.

Filety z dorsza smażone – panierowane właściwości :

Ile waży Filety z dorsza smażone – panierowane ?
– a czy wiesz do czego służy waga kuchenna ?
Filety z dorsza smażone – panierowane ile to kalorii ?
– patrz wyżej =)
Filety z dorsza smażone – panierowane uczulenie i alergia:
Może wywoływać alergię.
Filety z dorsza smażone – panierowane przepisy i dieta:
Przepisy na dania z Filety z dorsza smażone – panierowane oraz dział dieta są w trakcie uzupełniania.
Filety z dorsza smażone – panierowane skład:
Informacje w trakcie uzupełniania.

Tagi:

Filety z dorsza smażone – panierowane kalorie, Filety z dorsza smażone – panierowane kcal, tabele kalorii, tabele kaloryczne, tabele wartości odżywczych, tabela spalania kalorii, tabela kaloryczna produktow spozywczych, tabela kalorii w produktach

Źródło: Filety z dorsza smażone – panierowane Wikipedia.