Wieprzowina – mięso bez kości – średnio

Ile kalorii ma Wieprzowina – mięso bez kości – średnio ?

– 265,5 kcal / 100 gram

Wartość energetyczna w 100 gramach produktu wynosi 265,5 kcal czyli 265500 kalorii.
W przybliżeniu jest to 1112 kJ (kilodżuli) czyli 1111595 J (dżuli).

Wieprzowina – mięso bez kości – średnio wartości i składniki odżywcze w 100 gramach:

Zawartość wody wynosi 84,1 gram.
Zawartość białka wynosi 1,5 gram (białko zwierzęce stanowi: 0 gram, białko roślinne: 1,5 gram.)
Tłuszczu znajduje się 3,3 gram. Węglowodany ogółem stanowią 10,3 gram.

Wieprzowina – mięso bez kości – średnio Witaminy (µg, mcg – 1 mikrogram) – Jakie witaminy zawiera Wieprzowina – mięso bez kości – średnio ?

– Retonol: 32 mcg;
– Beta-Karoten: 10 mcg;
– Witamina D: 0,2 mcg;
– Witamina E: 0,9 mcg;
– Tiamina: 0,019 mcg;
– Ryboflawina: 0,041 mcg;
– Niacyna: 0,32 mcg;
– Witamina B6: 0,04 mcg;
– Foliany: 40,5 mcg;
– Witaminy B12: 0 mcg;
– Witamina C: 7,3 mcg;

Kwasy tłuszczowe nasycone – Wieprzowina – mięso bez kości – średnio0,77 gram.
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone – Wieprzowina – mięso bez kości – średnio1,53 gram.
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone – Wieprzowina – mięso bez kości – średnio0,79 gram.
Zawartość cholesterolu: 0 miligram.

Wieprzowina – mięso bez kości – średnio właściwości :

Ile waży Wieprzowina – mięso bez kości – średnio ?
– a czy wiesz do czego służy waga kuchenna ?
Wieprzowina – mięso bez kości – średnio ile to kalorii ?
– patrz wyżej =)
Wieprzowina – mięso bez kości – średnio uczulenie i alergia:
Może wywoływać alergię.
Wieprzowina – mięso bez kości – średnio przepisy i dieta:
Przepisy na dania z Wieprzowina – mięso bez kości – średnio oraz dział dieta są w trakcie uzupełniania.
Wieprzowina – mięso bez kości – średnio skład:
Informacje w trakcie uzupełniania.

Tagi:

Wieprzowina – mięso bez kości – średnio kalorie, Wieprzowina – mięso bez kości – średnio kcal, tabele kalorii, tabele kaloryczne, tabele wartości odżywczych, tabela spalania kalorii, tabela kaloryczna produktow spozywczych, tabela kalorii w produktach

Źródło: Wieprzowina – mięso bez kości – średnio Wikipedia.