Wieprzowina – mięso z kością – średnio

Ile kalorii ma Wieprzowina – mięso z kością – średnio ?

– 330,44 kcal / 100 gram

Wartość energetyczna w 100 gramach produktu wynosi 330,44 kcal czyli 330440 kalorii.
W przybliżeniu jest to 1383 kJ (kilodżuli) czyli 1383486 J (dżuli).

Wieprzowina – mięso z kością – średnio wartości i składniki odżywcze w 100 gramach:

Zawartość wody wynosi 88,8 gram.
Zawartość białka wynosi 1,6 gram (białko zwierzęce stanowi: 0 gram, białko roślinne: 1,6 gram.)
Tłuszczu znajduje się 0,1 gram. Węglowodany ogółem stanowią 8,6 gram.

Wieprzowina – mięso z kością – średnio Witaminy (µg, mcg – 1 mikrogram) – Jakie witaminy zawiera Wieprzowina – mięso z kością – średnio ?

– Retonol: 0 mcg;
– Beta-Karoten: 11 mcg;
– Witamina D: 0 mcg;
– Witamina E: 0,03 mcg;
– Tiamina: 0,016 mcg;
– Ryboflawina: 0,041 mcg;
– Niacyna: 0,32 mcg;
– Witamina B6: 0,04 mcg;
– Foliany: 70 mcg;
– Witaminy B12: 0 mcg;
– Witamina C: 6,3 mcg;

Kwasy tłuszczowe nasycone – Wieprzowina – mięso z kością – średnio0,02 gram.
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone – Wieprzowina – mięso z kością – średnio0,01 gram.
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone – Wieprzowina – mięso z kością – średnio0,05 gram.
Zawartość cholesterolu: 0 miligram.

Wieprzowina – mięso z kością – średnio właściwości :

Ile waży Wieprzowina – mięso z kością – średnio ?
– a czy wiesz do czego służy waga kuchenna ?
Wieprzowina – mięso z kością – średnio ile to kalorii ?
– patrz wyżej =)
Wieprzowina – mięso z kością – średnio uczulenie i alergia:
Może wywoływać alergię.
Wieprzowina – mięso z kością – średnio przepisy i dieta:
Przepisy na dania z Wieprzowina – mięso z kością – średnio oraz dział dieta są w trakcie uzupełniania.
Wieprzowina – mięso z kością – średnio skład:
Informacje w trakcie uzupełniania.

Tagi:

Wieprzowina – mięso z kością – średnio kalorie, Wieprzowina – mięso z kością – średnio kcal, tabele kalorii, tabele kaloryczne, tabele wartości odżywczych, tabela spalania kalorii, tabela kaloryczna produktow spozywczych, tabela kalorii w produktach

Źródło: Wieprzowina – mięso z kością – średnio Wikipedia.